BURSA / OSMANGAZİ - Şehit Jandarma Komando Er Ramazan Okur Ortaokulu

Mrt

Gençlik Spor İl Müdürlüğünün Okul Sporları kapsamında düzenlenen futsal turnuvasında rakibini 4-0 yenerek galip gelen,turnuvada  bir üste geçmeyi başaran Necmi Vatansever öğretmenimiz ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Mrt

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerimizin öğrencilerimizle hazırladığı Ramazan panosu için öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.Bu vesile ile Ramazan ayınızı tebrik ediyoruz.

Mrt

Şehitler Gününde, Okulumuzun İsmini taşıdığı Şehit Jandarma Komando Er Ramazan Okur'un ailesini ziyaret ettik.Şehitimizi rahmetle anıyoruz.

Mrt

Çanakkale Zaferinin 109.yılı kutlama törenini gerçekleştirdik.Bu toprakları bizlere bırakmak için destansı bir mücadele veren ecdadımızı rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Görsel Sanatlar Panomuzda hem Türk Ressamları tanıyoruz ,hem de öğrencilerimizin resimlerini sergiliyoruz.Bu ay ki  ressamımız Turgut Zaim özellikle Türk folklor ve geleneğinden yararlanarak Anadolu yaşamını konu alan resimleri ile ünlüdür.Bu güzel çalışma için resim öğretmenlerimiz Tülay ÇOBAN ve Zeliha YİĞİT'i ,çalışmaları için öğrencilerimizi kutluyoruz.

Mrt

Rehber öğretmenimiz Feride AKÇA'nın koordinesinde sınıf öğretmenleri ile beraber uyguladıkları ayın örnek öğrencileri seçildi.Seçilen öğrencilerimizi kutluyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın  Kabulü ve Mehmet  Akif Ersoy'u anma gününün 103.yılı törenini gerçekleştirdik.İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un ruhu şad olsun.

Mrt

İstiklal Marşımızı 10 kıta ezberleme ve güzel okuma yarışması yapıldı.Bu anlamlı etkinliğe katılan tüm öğrencilerimizi kazanmış sayıyoruz ve kutluyoruz.

Mrt

2.dönem veli toplantımızı velilerimizin yoğun ilgisi ile 9 Mart Cumartesi günü gerçekleştirdik.

Mrt

Kodlama haftası sebebiyle katıldığımız "KODLUYORUZ" projesi mükemmellik sertifikası almıştır.5.sınıf öğrencilerimizi ve Bilişim öğretmenimiz Çiğdem Sezer ASLAN'ı tebrik ediyoruz.

Şbt

Dilimizin zenginlikleri şubat ayı faaliyeti kapsamında,deyimler ve atasözlerinin somutlaştırarak modellemesini yaptık.Çok güzel eserlerin çıktığı etkinliğimizi tüm öğrencilerimiz gezdi.Öğretmenlerimiz Yeliz AKKAYA ÖZLÜ ve Asiye SEFEROĞLU ile öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Okul müdürümüz Ömer KOBAL,müdür yardımcılarımız ve rehber öğretmenimiz ile sınıf başkanlarına 2.dönem başı toplantısı yapıldı.

Şbt

Verimli ders çalışma teknikleri ve test çözme teknikleri semineri Rehber öğretmenimiz Feride AKÇA tarafından 5.sınıf proje sınıflarına verildi.

Özel Eğitim sınıflarımızın dönem sonu etkinliği

Dönem sonu etkinliklerimizden görüntüler...