BURSA / OSMANGAZİ - Şehit Jandarma Komando Er Ramazan Okur Ortaokulu

Ağu

2023 – İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Sınav Giriş Bilgisi Yayınlandı.

Ağu

Okul merdiven demirleri ve duvarları boyanarak yenilendi.Okul personelimiz Gökhan Akdaş'a teşekkür ediyoruz .

Ağu

Okulumuza güzel hizmetleri olan, tayin ile Ahmet Cevdet Paşa Anadolu İmam Hatip Lisesinde hizmetlerine devam eden Mehmet TAŞÇI müdürümüz okulumuzu ziyaret ettiler.

Ağu

Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Gürhan ÇOKGEZER okulumuzu ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.Kendilerine çok teşekkür ederiz.

Ağu

2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda 5. Sınıf Yabancı Dil Ağırlıklı (Proje Sınıfı) olarak sınırlı kontenjanla  5. sınıfa sınavla öğrenci alımı gerçekleştirilecektir.

Ağu

Sayın Okul Müdürümüz Mehmet TAŞCI, bugün itibariyle okulumuzdaki görevinden ayrılarak Ahmet Cevdet Paşa AİHL Okul Müdürü atanmıştır, kendilerine okulumuz adına teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dileriz.

2022-2023 Eğitim Öğretim yılını başarıyla tamamlamış bulunmaktayız.

Sene Sonu Sergimiz

May

Okulumuzda 19 Nisan Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili pano hazırlanmıştır.

May

ŞJKE Ramazan Okur Ortaokulu olarak 8. Sınıf Öğrencilerimize yönelik Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne gezi düzenlenmiştir.

May

Osmangazi Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet KÖSE okulumuzu ziyaret etti.

May

Okulumuz ''eTwinning Okul Etiketi'' Ödülü almaya hak kazandı.

May

Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederi