BURSA / OSMANGAZİ - Şehit Jandarma Komando Er Ramazan Okur Ortaokulu

Şehit Jandarma Komando Er Ramazan Okur Ortaokulu

Sırameşeler Mahallesi, Güçlü Sokak Nu 1 Osmangazi/BURSA
Vizyon
Özgüven sahibi • Kendi davranış ve hisleri için sorumluluk alabilen • Kendine ve başkalarına saygı duyan • Eşitliğe inanan ,yaratıcı • Topluma ilgi duyan, işbirliği yapmasını bilen • Sorunları çözebilen, sorumluluğu alabilen • Mevcudu değiştirip yenilemekten korkmayan, hataları gelişme için fırsat bilen öğrenciler yetiştirmek • Bilimden Beceriye, Beceriden Spora kadar tüm alanlarda başarısını kanıtlamış imrenilen Eğitim kurumu olmak
Misyon
Türk Mili Eğitim sisteminin temel ilke ve amaçları doğrultusunda eğitim-öğretim faaliyetlerinin düzenlenmesi, • Kurum çalışanlarına, öğrencisine ve velisine ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda hizmet sunabilecek • Çağdaş, aydın, insan ilişkileri düzenli, Ülkemiz için memnuniyet ve verimi yüksek tutan • Atatürkçü insan yetiştirmesine katkıda bulunacak Cumhuriyetin temel niteliklerine bağlı • Geleceğe çağdaş insanımızı ulaştıracak, verimli bir çalışma yapmak.
Sabahçı Öğrenciler İçin: 07.30-13:10 Öğleci Öğrenciler İçin: 13.20-19:00
Ulaşım
Otobüs, metro ve minibüsle ulaşılabilir. Metro ile ulaşım: Sırameşeler istasyonunda indikten sonra 200 metre yürünerek okulumuza ulaşılabilir. Minibüs: Kent Meydanı´ndan Alemdar, Soğanlı dolmuşlarına binerek okulumuza 10 metre yakın bir mesafede inilebilir. Otobüsle: Heykel´den hareket eden ve batı istikametine giden araçlara binilerek Sırameşeler İstasyonu´nda inilebilir.
Yerleşim Yeri
Sırameşeler ve Alemdar Mahallelerinde oturan öğrenciler kayır bölgemizde yer almaktadır.
BURSA/OSMANGAZİ
Okulumuz adres kayıt sistemine göre kayıt almaktadır.
Okulumuz liselere öğrenci hazırlamaktadır
Okulumuz liselere öğrenci hazırlamaktadır
Sportif Etkinlikler
Okulumuz Badminton müsabakalarında Türkiye 3.sü (2014-2015) Kıck Box müsabakalarında Türkiye 3.sü (2015-2016) Yüzme dalında Bursa 2.sidir